08 de gener, 2007

7 al 2007


El set és un nombre màgic:
"Hay muchos aspectos de la vida del hombre regidos por el número siete. Siete es la unidad universal en la interpretación griega de los números. Los esotéricos denominan al siete como número del destino. En la cultura judía el número siete es el quedomina el ciclo del año. Cada séptimo día es su Sabath; el séptimo mes es sagrado; el séptimo año es un año sabático. El año del jubileo era determinado por el número siete, multiplicado por siete.
Los hindúes han descubierto siete chacras y los metafísicos hablan de siete niveles de conciencia.
Y aunque se podrá esgrimir que también hay siete pecados capitales, siete plagas de Egipto, serpiente de siete cabezas y que Dante ha descrito siete infiernos, siete días le llevó a Dios crear el mundo y siete son los días de la semana. Son siete los mares del planeta, siete los colores del arco iris, siete las notas musicales y hay siete maravillas del mundo. Sin contar que siete vidas tiene un gato, que están las botas de las siete leguas y hasta Blanca Nieves es acompañada por siete enanitos (Gruñón, Bonachon, Sabio, Mocoso, Dormilón, Mudito, Tímido)...Hay muchos aspectos de la vida del hombre regidos por el número siete.
Siete artes: pintura, escultura, arquitectura, literatura, música, danza y cine; siete sabios de Grecia: Quilón de Esparta, Bías de Pirene, Cleóbulo de Lindos, Periandro de Corinto, Pítaco de Mitilene, Solón de Atenas, Tales de Mileto; Roma, la ciudad de las siete colinas: Capitolio, Quirinal, Viminal, Esquilino, Celio, Aventino, Palatino; y las siete edades del hombre: la infancia, la niñez, el amante, el soldado, el adulto, la edad avanzada, la senilidad (según William Shakespeare)."
Fem que el 2007 sigui màgic i que aquest any 7 el recordem per sempre (t'estimo)

Bona minyona!!!

Porto una mica de retard amb els posts perquè tinc diverses coses per explicar, però anem a pams...
El dia 5 per la nit van passar els Reis per casa meva i em van deixar un munt de regals per què sóc com la meva idolatrada Arale...BONA-MINYONA-BONA-MINYONA-BONA MINYOOOONAAAA!!!!!

Dels regals dels meus pares destaco un bonic anell i un diccionari espanyol-italià per entendre el súper llibre comprat a Roma Come diventare bella, ricca e stronza, que més o menys vol dir: Com esdevenir guapa, rica i cabrona... Ho haurem de posar en pràctica!!
La petita Helena em va comprar un kit de incens, una mascara de gel relaxant per als
ulls i un val per un massatge i manicura que estrenaré quan em creixin una mica més les ungles (serà un gran incentiu) i juntament amb el meu tato preferit em van regalar la súper càmara Casio Exilim Z70, amb 7.2 megapixels, una camara ultra petita amb un munt d'utilitats que he d'acabar de remenar a la seva web.
No em digueu que no és preciosa... Ara em podré iniciar en una de les coses que sempre m'ha agradat: la fotografia, ja publicaré les meves evolucions... Un bon lloc per tirar fotos podria ser Roma, no?? També tocarà comprar accessoris per la càmara: una funda, la targeta de memòria...
Finalment el Chico Ostra em va regalar un bonic collaret amb una pua (per a tocar la seva guitarra??), un pack de pelis del Robert Redford i altres coses...
Veieu com ser bona minyona té les seves recompenses???


02 de gener, 2007

Bon any nou!!

Any nou vida nova!!!
El blog té nova cara i jo tinc molts propòsits (alguns d'ells secrets...) d'any nou... En primer lloc vull tornar a anar a Roma, on súper Irene em va fer aquesta foto que jo he retocat i on crec que vivia en una altra vida, perquè m'hi sento com a casa, altres més típics com anar al gimnàs, estalviar etc etc... i mantenir vui aqeust blog ( com deien els del Barça... Aquest any, sí!!)


Tots ells els he apuntat a la meva agenda del FNAC, que farà també de diari i que m'ha regalat el meu bon amic Albert (noies, està solter!!!)

Avui he tornat a la feina, crec que el dia 2 hauria de ser festa, perquè jo encara no he recuperat la son despés de la nit de Cap d'Any, però estic molt orgullosa de mi... Ja tinc els regals de Reis de dues persones i mitja!!!
Tinc ganes de fer coses... aquest 2007 sé que serà el meu any i si seguiu el meu blog descobrireu per què!!!

Si no em passa el que explica en aquest enllaç...